torstai 22. elokuuta 2013

Kesän teemana lepo.





Kun Derbyt oli juostu niin Casperilla alkoi lepohetki. Joka kesti kaksi kuukautta. Sinä aikana ei keskitytty mihinkään muuhun kuin kesään, koiraan, kavereihin ja kameraan. Käytiin juoksemassa ja pyöräilemässä, mutta ei kuitenkaan treenattu mitään varten. Pidettiin vaan hauskaa. :)



Kesän ensimmäinen mieleenpainuva juttu oli Vanillan vierailu täällä meillä kotona. Metsässä mentiin vauhdilla, vaikka juoksukaveri olikin 10 kertaa pienempi. Kotosallakin oltiin alkuinnostuksen ja parin lenkin jälkeen hyvin sovussa. :)



Sittenpä koittikin Juhannus, oltiin viettämässä sitä pienen lähipiirin kesken Maaningalla. Koira sai olla koko päivän vapaana, eikä mikään varnasti ole sen mielestä mukavampaa. Jopa Casperin "isomummo ja -ukki" antoivat pojalle kaikkia herkkuja. Ei sitä touhua voi kuin katsoa vierestä ja hymyillä.





Ilosaarirockin aikana ajattelimme, että koiran omaksi parhaaksi on käydä mahdollisimman pitkä lenkki ja antaa sen levätä. Emme halunneet stressata sitä ottamalla se mukaan veneeseen, josta käsin kuuntelimme musiikkia. Niinpä kävimme heti kahdeksan aikaan lenkillä Jaamankankaalla. Kannatti, sillä saimme paljon kuvia. 






Tuumaustauko <3
Saimme päähämme 1.8. lähteä noin 10km vaellukselle Uimaharjun puolelle, Pamilonkoskelle. En tiedä paljonko matkaa kaikkiaan karttui, mutta oli mukava reissu. Keskellä päivää kun ei muita kävijöitä tuntunut olevan.






Seuraavaksi vuorossa on Suomen maastomestaruus kilpailut, joihin Jari ja Casper lähtevät kahdestaan. Katsotaan, onko levosta ollut enemmän haittaa vai hyötyä ;) 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti