lauantai 20. lokakuuta 2012

Hailuodon maastot XVII





Lähdimme ajelemaan kotoa jo torstaina. Määränpäämme oli Siilinjärvi, jossa yövyimme Kirsin vanhempien luona. Lähdimme perjantaiaamuna ajamaan kohti Hailuotoa, jossa puolestaan  majailimme minun tätini luona kisaviikonlopun. Casper matkusteli nukkuen kaikki automatkat  ja mökille päästyämme Casper olisi halunnut niiiiiiiin mielellään päästä juoksentelemaan pihaan ja meren rannalle, mutta päätimme että Casper saa levätä seuraavan päivän kisaa ajatellen. Casper otti "mummon kammarin" heti omakseen ja aina kun kävimme katsomassa mitä poju tekee, niin siellä se veti unta raskaan matkustamisen jälkeen.

Kävimme moikkaamassa Casperin kisakamu-Atonia vielä perjantai-iltana sillä välin kun poju veteli sikeitä. Tsekkasimme myös radan sekä huudit. Lopulta vaihdoimme kuulumisia Emman ja Jussin kanssa sekä grillasimme hieman makkaraa. :)




Kisa-aamu valkeni kylmänä, mutta todella kirkkaana. Söimme aamupalaa kauniissa auringonnousussa ja mikäs sen mukavampi aloitus kisapäivälle. Hailuodon tiet olivat jäässä kun lähdimme ajelemaan kohti kisapaikkaa, joka oli toisessa päässä saarta noin 20km päässä maja paikastamme. Kisapaikka sijaitsi Marjaniemessä merenrannalla. Rata oli tehty merenrannan ja heinikon väliin ja oli todella kapea.... Joten vaarana oli, että koirat juoksevat radan keskiosaa toiseen päähän ja takaisin.. Niin taisi käydäkin parin kaverin osalta.

alkuerien jälkeen tilanne oli seuraava


Sawhorse's Party Animal "Venus" 232
Sawhorse's Wild Spirit "Casper" 230
Black Eagle's Ice Coffee "Kake" 215
Mesmerizing Velvet Touch "Cherry" 230
Siphra's Tattooed Dancer "Zora" 216
Sawhorse's Shooting Sparks "Luka"  198
Pareesa Aton Sa Ruu "Aton" 192
Sawhorse's Shoot Straight "Rudolf" 204

Finaaleihin lähdettiin 2 pisteen takaa-ajoasemasta.

Finaaleiden pisteen oli seuraavat:

Sawhorse's Party Animal 225
Sawhorse's Wild Spirit 218
Black Eagle's Ice Coffee 229
Mesmerizing Velvet Touch 213
Siphra's Tattooed Dancer 196
Sawhorse's Shooting Sparks 212
Pareesa Aton Sa Ruu ????
Sawhorse's Shoot Straight 191

Casperin lopulliset pisteet ja sijoitus oli seuraava:

2/8 230+218=448 SA

Päivä oli todella mukava ja tuulikaan ei haitannut vaikka meren rannalla oltiinkin ja oli kiva nähdä paljon tuttuja ja uusia tuttavuuksia, joten päivä meni todella nopeasti. Omistaja on enemmän kuin tyytyväinen Casperin suoritukseen. Kirsi vielä otti paaaljon kuvia päivän aikana, kun oli kerrankin niin hemmetin hyvä sää:






Lisää kuvia voit löytää Photobucketista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti