keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Poikien ensimmäiset päivät yhdessä

Meille muutti tänään toinen poika, nimeltään Sawhorse's Some Like It Hot, tuttavallisemmin Sampo. Sampo on virkeä, veikeä, röyhkeä (vie luun keneltä tahansa suusta ja saa kuonoon) ja tyyppilliseen pennulle sopivaan tapaan erittäin vikkelä kaveri.


Kotimatka kasvattajan luota Vuokatista sujui hyvin, ensimmäisten 5 kilometrin ja ympäristön ihmettelyn jälkeen tuli uni. Pysähdyksiä teimme matkan aikana kaksi, ensimmäisellä kerralla jo laitoin pojalle pannan ja hihnan kaulaan, eipähän niistä mitään ihmetystä edes saatu aikaiseksi. Hienosti myös tarpeet poika teki ulos, joten mitään häslinkiä koko matkan aikana ei saatu aikaan!



Kotiin kun päästiin, vastassa oli hyvin lenkitetty Casper (kiitos T&M <3), joka ei oikein ymmärtänyt pennun funktiota aluksi, tuijotti vain. Tutustutimme pojat toisiinsa lyhyen lenkin aikana ulkona, hymyilyttää vieläkin miten pienempi saa itsensä aina jonkinasteiseen solmuun ja isompi puolestaan katsoo isäntäänsä anovin silmin "vie tuo pois". Mutta alkukankeudesta huolimatta pojat ovat hyvin sopeutuneet toistensa tapoihin ja kunnioittavat toinen toistaan koko ajan enemmän.


Päästiin aloittamaan jättämisharjoitukset (ovat kahdestaan ajan x ja tullaan ovesta sisään sen ajan kuluttua, Casper huomioidaan ensin, kävellään olohuoneeseen istumaan ja sitten vasta huomioidaan Sampo) aiottua aikaisemmin, sillä Kirsille tuli yllättäen työhaastatteluja ja muita menoja heti keskiviikolle. 

Yksin- tai siis kaksinolo on lähtenyt hyvin käyntiin! Ensimmäiset harjoitukset meni seuraavasti:

ma 
1x5min
1x10 min
1x15min
ei pissejä tai kakkoja, ei ääniä. Casper seisoi portin takana ja Sampo makasi omalla paikallaan.

ti
2x10min
1x15min
1x25min (lähdettiin kokonaan pois, Jari tuli yksin takaisin)
1x30min (Jari lähti pois, tultiin molemmat kotiin)
Toiseksi viimeisen harjoituksen aikana oli tullut pissit, johtuu siitä ettei käyty tarpeeksi myöhään ulkona pennun kanssa ennen lähtöä. Casper oli viimeistä harjoitusta lukuunottamatta seisomassa portin takana kun palattiin kotiin. Muuten ei pissejä tai kakkoja, viimeisen harjoituksen jälkeen molemmat koirat olivat samalla pedillä vierekkäin nukkumassa.

ke
Pakon sanelemana jätetään molemmat keskenään kotiin 2x2h

to
Pakon sanelemana jätetään molemmat keskenään kotiin 1x2-3h (riippuu haastattelun pituudesta)

Mutta eilen ja tänään fiilikset on olleet aika pitkälti seuraavanlaiset:













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti